maandag, september 25, 2006

Het verkiezingsprogramma

Trots presenteer ik u het programma waarmee de Partij voor het Fatsoen zal meedoen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Compact, helder, duidelijk. Want daar staan wij voor.

mobiliteit

Het belangrijkste punt uit ons programma was al eerder uitgelekt. Dit betreft ons visionaire plan om voortaan alle werkende Nederlanders om de week vrijaf te geven: "Vrij Baan, wij komen eraan". In één klap een einde aan de files!

onderwijs

De tweede speerpunt voor fatsoen betreft ons plan om de dramatische historische vergissing van de Schoolwet te herstellen. Als het aan de Partij voor het Fatsoen ligt komt er een einde aan de financiering van overheidswege van het bijzondere onderwijs. De huidige praktijk heeft gedurende bijna de gehele twintigste eeuw Nederland verzuild, heeft ons een hokjesgeest bijgebracht, en het wordt hoog tijd dat we daarvanaf komen. Integratie begint bij samen naar school, niet apart. Dus als het ons ligt, zijn er binnenkort geen islamitsche scholen meer, zoals er ook geen katholieke of christelijke scholen meer zullen zijn. Nederlandse scholen, dat is wat we nodig hebben. Voor de geïntegreerde toekomst van onze kinderen!

eenwording

Ons derde en laatste belangrijke issue betreft de politieke eenwording van Nederland en Vlaanderen. Het is ons al jaren een doorn in het oog dat niet alle Nederlandssprekenden in hetzelfde land wonen, zoals het ook veel Vlamingen tegenstaat om samen met de Walen in één land te moeten wonen. Dat kan beter, vinden wij. Er is volgens ons niets mis met het basisprincipe om alle Nederlandssprekenden in Nederland te laten wonen. Wij zullen ervoor zorgen dat Nederland en Vlaanderen voor 2010 toegroeien naar unificatie. De Friezen mogen wat ons betreft in een referendum zelf beslissen of ze erbij willen horen of niet. De eerste stap in ons eenwordingsplan zal zijn de integratie van de voetbalcompetities; daaruit zullen duidelijk de voordelen van integratie blijken. Met het meedoen van Anderlecht en Brugge zal de Eredivisie er alleen maar aantrekkelijker op worden.

overige punten

Verder zijn wij voor veiligheid, tegen risico's, voor gezondheidszorg, tegen criminaliteit, voor Feyenoord en tegen milieuverontreiniging. Maar dat spreekt voor zich.

financiering

Wij zijn tegen belasting. Ik heb onze plannen doorgerekend en ik kom tot de conclusie dat deze plannen zichzelf bedruipen. Daar zijn geen belastingcenten voor nodig.

Ik ben er trots op dat wij zo'n evenwichtig en samenhangend pakket van maatregelen hebben kunnen samenstellen. Ik vertrouw op uw steun. Ik zal persoonlijk dat vertrouwen niet beschamen.

1 opmerking:

Anoniem zei

hahhaahhahaahhahahahahahahahah
hahhaahhaahahahahhaahahhaahaha
haahahahahahahahahahahhahahaha

sorry Marcus, maar zelfs de Partij voor de Dieren overtreft jouw programma inhoudelijk.

Kom eens met een fatsoenlijk plan.